Funxtional Box

Bekijk onze groepslessen

Funxtional Box

Laat je helemaal gaan op de bijna 11 meter lange en 4 meter hoge Rack. Haal jij het ook op en neer aan de Monkey Bar? Of zijn Tyreflips meer jouw ding! Het maakt niet uit, in de Funxtional Box is altijd wel iets voor jou.

Groepslessen zoals HIIT en FunXtional Training geven je in groepsverband alle tips en trucs voor training in de Funxtional Box.

Instructies

Middels korte instructie filmpjes geven we je tips over houding, grip en gebruik van apparatuur op twee varianten van een oefening.

Cooling down – Lunge

Reverse crunch met bal

Push ups met een medicine ball

Boxing

Lunge met TRX

Side Crunch

TRX – Squat

Achterwaartse lunges

Push-ups

Planken

Walking Lunges met de Kettlebell

Alle edities

TRX

Overhead Press

Bokszak met jumping jacks

L-sit

Barbell deadlift

Barbell bench Press

De Squat

Kettlebell swing

Front squat met challenge bag

Main handle spin

Medicijnbal met trampoline

Touw klimmen

Tire Flip

Pegboard

De Slee

Speedladder

Dippen

Farmer walk

Flying Dutchman

Slamball

Monkey bar

Rope Pull

Squat jumps Plyo box

Single Rope Swing

Rondleiding

Funxtional Box Groepslessen Roermond (Centrum)

Functional fitness is een vorm van fitness die enorm veel terrein wint aan populariteit binnen de fitness. Functional fitness gaat uit van het verbeteren van natuurlijke lichaamsbewegingen, veelal ten dienst van andere sport activiteiten. Zo kan een sprinter functional fitness beoefenen om explosiever te worden. Maar ook als sport op zich kan functional fitness worden beoefend. Waar traditionele fitness meer uitgaat van het doeltreffende vergroten van het uithoudingsvermogen, kracht en spiermassa legt functional fitness daarbij ook nog de nadruk op mobiliteit, flexibiliteit en bewegelijkheid.

Techniek Training

Techniek Training

Wil jij wat meer weten hoe die squat eigelijk moet of lukt het je niet om goed te kunnen deadliften? Tijdens deze training neemt de instructeur elke week een bepaalde oefening met je door om aan je techniek te werken.
 Meer over Techniek Training >>

body jam poster

HIIT Strength

HIIT Strength is een intensieve 30 minuten durende team training waarbij je conditie en kracht opbouwt. Je werkt met een barbell en losse gewichten.
Meer over HIIT Strength >>

HIIT

HIIT

HIIT is een afkorting van High Intensity Interval Training. Je gaat tijdens deze les flink er tegen aan met actieve rust momenten tussen de oefeningen. Het tempo ligt tijdens deze gehele les hoog en is daarom ook van korte duur.
Meer over HIIT >>

body jam poster

TRX Training

TRX Suspension training is ontstaan bij de Amerikaanse Navy Seals en ontwikkeld kracht, balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. De Suspension Trainer moet worden opgehangen aan een ankerpunt waarna u meteen kan beginnen met trainen.
Meer over TRX Training >>

body vive poster

FunXtional Training

Tijdens deze training gaan wij met jou aan de slag met verschillende oefeningen. De nadruk van deze les licht op het ontwikkelen van kracht en uithoudingsvermogen.
Meer over FunXtional training >>

ladies lesson

Power & Strength

Deze training is voor de echte krachtpatsers. Wil jij nieuwe oefeningen leren of juist verbeteren. Tijdens deze les krijg je verschillende kracht oefeningen voorgeschoteld afkomstig vanuit het traditionele fitness als uit de cross-fit en het functionele fitness.
Meer over Power & Strength >>

 
Klantenservice & informatie