Ladies only zone

Speciaal voor de dames in Roermond en omstreken: onze "Ladies Only Zone" bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum)! Kom gezellig samen met je vriendinnen fitnessen of ontmoet andere vrouwen om samen aan jullie doelen te werken. Wil je lekker alleen knallen? Kies dan voor even geen afleiding, koptelefoon op, muziek aan en volledige focus op de fitness. Dit is het moment om er helemaal voor te gaan en jezelf op nummer één te zetten.

Rondleiding

Groepslessen Ladies Only zone

body jam poster

Ladies lesson

Tijdens dit uur word je in de fitnessruimte door onze instructrice Nicole Julicher onder handen genomen. Alle belangrijke spiergroepen, waaronder de billen, buik en benen, komen per les aan bod om van jouw lichaam een killerbody te maken. Lees meer >

Waarom sporten in de Ladies Only zone?

Lijkt het jou fijn om te sporten in een rustige, lichte ruimte waar je gezellig samen met andere vrouwen kunt werken aan jouw lichaam? Dan is de Ladies Only zone echt iets voor jou!  Vrouwenfitness is helemaal van dit moment en biedt de perfecte mogelijkheid om aan jouw persoonlijke doelen te werken. Heb jij doelen gesteld om aan jouw billen, buik en benen te werken? Dan ben je hier aan het juiste adres. Ga met elkaar de uitdaging aan om het beste uit jullie zelf te halen. Of misschien wil jij wel liever alleen fitnessen. Dan kan dat natuurlijk ook. Heb je tijdens de les vrouwenfitness of op een ander moment een vraag? Je kunt te allen tijde terecht bij de instructrice of een van onze andere medewerkers.

Apparaten die we in de Ladies Only gebruiken

Tijdens de Ladies Only lesson word je in de fitnessruimte door onze instructrice Nicole Julicher onder handen genomen. Nicole Julicher is een van de vooruitstrevende vrouwenfitness trainers van dit moment. In de ruimte waar Nicole lest geeft, vind je apparaten gericht op de typische probleemgebieden: billen, buik en benen. Samen focussen jullie je op alle belangrijke spiergroepen om van jouw lichaam een killerbody te maken. Je kunt hier je krachttraining en andere doelgerichte oefeningen doen. Alles lekker makkelijk bij elkaar. Ook hebben we voor jou de nieuwste Tips & Tricks die je helpen om jouw doel te bereiken. En voor wie zich helemaal lekker uit wil leven, is er Ladies only Boxing. Bereid je voor op push-ups, sit-ups, springtouwen en vooral veel spierpijn de dag erna.

Waar vind je de Ladies Only zone?

Als je bij il fiore healthcenters Roermond binnen komt, word je aan de linkerkant hartelijk verwelkomd door een van onze medewerkers aan de receptie. Kom jij voor een les vrouwenfitness, dan vind je de Ladies Only Zone aan de meest linkerkant van onze sportschool. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we met borden aangegeven waar je de verschillende ruimten kunt vinden. Als je al lid bent, kun je je bij de receptie melden voor een gratis proefles.  Ben je nog geen lid maar zou je wel graag een les willen uitproberen, vraag dan nu een gratis dagpas aan!

 
Klantenservice & informatie