Sportschool Roermond

Gratis dagpas aanvragen

il fiore healthcenters Roermond Centrum

Adres en contactgegevens
Bredeweg 12a
6042 GG Roermond
Routebeschrijving >

Klantenservice
Bekijk onze veelgestelde vragen >
Contact: Contact pagina

Openingstijden: We zijn 7 dagen per week geopend.
Bekijk hier de actuele openingstijden

Rondleiding

Gratis dagpas

Ben je al lid bij ons? Meld je dan bij de receptie voor een gratis proefles. Ben je nog geen lid en wil je onze faciliteiten eerst uitproberen? Vraag dan nu een gratis dagpas aan!

Gratis Dagpas aanvragen

 

Voordelen van sporten in Roermond Centrum

Nieuwsgierig geworden? Je bent hartelijk welkom om kennis te maken en een keer vrijblijvend te komen sporten. il fiore healthcenters Roermond centrum is gevestigd aan de Bredeweg 12a, vlak naast het oude Philipsterrein in Roermond. Door deze gunstige ligging is het ook voor inwoners uit Maasniel, Herten, Swalmen en Leeuwen goed bereikbaar. Er is bij onze sportschool Roermond voldoende gratis parkeerplaatsen maar je kunt er ook prima komen per fiets. We hanteren ruime openingstijden, dus je kunt sporten wanneer jou dat het beste uitkomt. 

icon valuta teken

Sporten al vanaf €9,95

il fiore healthcenter vind het belangrijk dat sporten niet duur hoeft te zijn en toegankelijk gemaakt moet worden voor iedereen. Daarom bieden wij een lidmaatschap al aan vanaf €9,95.
Benieuwd naar onze lidmaatschappen? >>

icon klok

Ruime openingstijden

Altijd al graag willen sporten maar je werkuren werken niet mee? Met onze ruime openingstijden is er altijd wel een moment om te sporten.
Bekijk hier onze ruime openingstijden >>

icon hoofd met headset

Live groepslessen

Onder begeleiding van gecertificeerde groepsles instructeurs train je samen in live groepslessen. Van starter tot gevorderde wij hebben de groepsles voor jou.
Bekijk hier de diverse groepslessen >>

icon ladies only zone

Ladies Only zone

Speciaal voor de dames in Roermond en omstreken: onze "Ladies Only Zone" bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum)! Kom gezellig samen met je vriendinnen fitnessen of ontmoet andere vrouwen om samen aan jullie doelen te werken.
Onze Ladies Only zone >>

Bekijk hier de vele voordelen van het sporten bij Roermond Centrum

Groepslesrooster

Met ongeveer 225 Groepslessen & Spinninglessen per maand biedt il fiore healthcenters Roermond een groot diversiteit van lessen aan en zorgt altijd voor een goede aansluiting op je doelstelling. Zo zijn er lessen om je conditie te verbeteren, kracht op te bouwen, lichaam en geest te stimuleren of juist lessen die gericht zijn op choreografie of het versterken van je gewrichten. Het groepsverband en de muziek nemen je mee naar een andere dimensie, zijn zeer effectief en hebben een hoog ‘fun’-gehalte. Bekijk alle lessen >

Download groepslesrooster

Door middel van onze Upgrades kun je jouw basis lidmaatschap eenvoudig uitbreiden! Je kunt deze Upgrades gemakkelijk en snel aan en uit zetten in je persoonlijke Member Area waardoor jouw lidmaatschap altijd naar wens samen te stellen blijft.

Fitness in Roermond

Kom ook sporten in Roermond bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum). Vanaf €9,95 per maand kan je in dit uitgebreide sportcentrum al onbeperkt fitnessen. Of je nu individueel met een personal trainer wilt gaan sporten, op zoek bent naar een goede krachttraining of graag deelneemt aan groepslessen, dit is hét adres in het centrum van Roermond waar je doelgericht aan je conditie kunt werken. Hier train je functioneel toe naar het resultaat dat jij bepaalt; daarvoor bieden we je gratis trainingsschema’s, persoonlijke professionele begeleiding en je kan altijd gebruik maken van een uitgebreide functional zone.

Bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum) kan iedereen starten met fitnessen; of je nu een beginner bent of al een gevorderde sporter, jong bent of oud. Wil je gewoon fit worden, je vitaliteit op peil houden of wil je kracht en uithoudingsvermogen verbeteren? Aan jou de keuze! Je kunt kiezen uit verschillende fitnessprogramma's gericht op cardio en kracht, er zijn gratis trainingsprogramma's en er is een ruim aanbod aan verschillende groepslessen en workouts op ieder niveau. Je wordt altijd begeleid door professionele fitness instructeurs die helpen je persoonlijke doelen te bereiken. Fitness je graag individueel en vind je het lastig om trainingen afwisselend en uitdagend te houden? Onze sportschool in Roermond is daarin fitness expert en biedt uiteenlopende faciliteiten waardoor je een training iedere keer weer anders kunt indelen.

Sporten bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum)

Fitness is een effectieve methode om aan een fit, sterk en gezond lichaam te werken. Je krijgt niet alleen een betere conditie, door te fitnessen voel je je ook meer ontspannen, energieker en je zit lekkerder in je vel. Fitnesstrainingen kunnen voor verschillende doelen worden ingezet; bijvoorbeeld om wat af te vallen, om de algehele conditie en het uithoudingsvermogen te verbeteren, het zorgen voor meer lenigheid, snelheid en coördinatie, of om meer kracht en spiermassa op te bouwen. Om dat te bereiken wordt er in de sportschool krachttraining en cardiofitness (conditie, fitheid) aangeboden. Vaak worden de beste resultaten behaald door ze in combinatie te doen. Regelmatig fitnessen kan ook medische klachten verminderen. Omdat er gewerkt wordt aan de versteviging van spieren kan het rugklachten voorkomen en fitness kan daarbij nog positieve effecten hebben op diabetes, bloeddruk en cholesterolproblemen.

Functionele training in Roermond

In het fitnesscentrum il fiore healthcenters Roermond (Centrum) wordt functioneel trainen aangeboden. Dit is erop gericht natuurlijke, functionele bewegingen of taken te versterken of daar verbetering in aan te brengen. Het gaat vooral om beweegpatronen die we in ons dagelijks leven uitvoeren zoals opstaan, springen, klimmen, tillen, rennen, gooien, grijpen en duwen. Door deze specifiek met bepaalde oefeningen te trainen leidt dat tot betere prestaties in het dagelijks leven, thuis of op het werk. Maar bijvoorbeeld ook op de wintersport. Zo kan als doel gesteld worden bepaalde rug-, arm- of knieblessures te voorkomen. Omdat iedere sporter niet alleen een ander doel voor ogen heeft, maar ook een andere fysieke conditie heeft, is het mogelijk om functioneel trainen onder begeleiding van een fitnesstrainer te volgen.

Veilig en verantwoord sporten bij il fiore healthcenters

Innovatie en veiligheid staat bij il fiore healthcenters Roermond voorop. En we motiveren onze leden graag om te blijven sporten en vaker te komen. Daarom ben je altijd verzekerd van een goed ingerichte fitnessruimte, de nieuwste fitnessapparatuur en kan je in onze ruime sportzaal terecht voor alle actuele trends op het gebied van groepslessen. Je traint bij ons op cardio- en krachtapparatuur van de hightech productlijn van Technogym en Matrix en deze dagen je iedere training weer uit optimale prestaties te behalen. Onze gecertificeerde instructeurs zorgen voor het nieuwste aanbod in workouts, dans- en conditietrainingen. Graag onder intensieve begeleiding werken aan je conditie of spierkracht? Dan kan een personal trainer je op effectieve wijze helpen om op een goede én gezonde manier je doelen te behalen.

 

il fiore healthcenters Facebook

 

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen en buiten il fiore healthcenters. Met nieuwsberichten omtrend work-out, life-style en meer. Berichten over actie's en groepslessen en ieder week een blog bericht.

 
Klantenservice & informatie