Faciliteiten

dokter die een knie buigt

il fiore healthcenters beschikt over een ruime reeks standaard faciliteiten die in elke club terug te vinden zijn! Naast onze standaard faciliteiten heeft iedere club nog een aantal extra faciliteiten.

Lees meer

Begeleiding

uitleg over fitness apparatuur

Binnen onze lidmaatschappen is begeleiding een belangrijk onderdeel. Middels een uniek concept krijg je vanaf dag 1 de gewenste begeleiding en kun je direct jouw gratis introductieles inplannen. Daarnaast is het mogelijk om met een van onze personal trainers te trainen. Individueel sporten kan natuurlijk ook aan de hand van onze gratis trainingsschema's welke je op deze website kunt downloaden.

Meer informatie over onze begeleiding

FunXtional Box

funxtional box centrum

NO PAIN NO GAIN, 300m2 pure power!

Laat je helemaal gaan op de bijna 11 meter lange en 4 meter hoge Rack. Haal jij het ook op en neer aan de Monkey Bar? Of zijn Tyreflips meer jouw ding! Het maakt niet uit, in de FunXtional Box is altijd wel iets voor jou.

Groepslessen zoals HIIT en FunXtional Training geven je in groepsverband alle tips en trucs voor training in de Funxtional Box.

Lees meer

Squashen

squash ruimte met twee spelers

Maak onbeperkt gebruik van onze squashbanen bij il fiore healthcenters Roermond (Herten), het hele jaar door!

Squash is een indoor racketsport die door veel mensen wordt beoefend. Het spel wordt door twee mensen gespeeld in een beperkte ruimte. Om deze reden zijn de veiligheidsregels erg belangrijk. Squash is wel wat te vergelijken met tennis. Het grote verschil is dat de spelers bij tennis tegen over elkaar staan en bij squash naast elkaar. Bij dit racketspel wordt namelijk ook gebruik gemaakt van de muren. Het is de bedoeling dat de bal tegen de muur wordt geslagen. Om deze reden is er dan ook geen net nodig bij het squashen. Een ander verschil tussen tennis en squash is het soort bal. Bij het squashen gebruikt men een zachtere bal dan bij het spelen van een potje tennis. 

Meer informatie over onze squashbanen

Ladies Only Zone

sauna met led verlichting

Speciaal voor de dames in Roermond en omstreken: onze "Ladies Only Zone" bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum)!

Vind jij het prettig om in een mooie rustige en lichte ruimte te sporten? Dan is de Ladies Only Zone ideaal voor jou! In deze Zone staan juist die fitness apparaten die vrouwen gebruiken om aan de typische probleemgebieden te werken. Je kunt hier je krachttraining en andere doelgerichte oefeningen doen. Alles lekker makkelijk bij elkaar.

Meer informatie over onze Ladies Only zone

Voordeelpas

winkelende vrouw

Bij il fiore healthcenters krijgen onze leden meer dan alleen sporten. Via het loyaliteitsprogramma van il fiore healthcenters, kun je als lid profiteren van geweldige kortingen op uiteenlopende producten en diensten. Met alle kortingen die je kunt krijgen bespaar je op je aankopen en verdien je jouw lidmaatschap makkelijk terug.

Meer informatie over onze voordeelpas

Fysiotherapie

dokter die een knie buigt

Binnen il fiore healthcenters Roermond (Centrum) is een praktijk van Fysio Physics gevestigd.

De Fysio Physics Group B.V. is een landelijke organisatie die al sinds 1992 toonaangevend is op het gebied van revalidatie, fysiotherapie en medische fitness. Naast het feit dat Fysio Physics een keten is van fysiotherapiepraktijken, geeft Fysio Physics ook scholing aan artsen en therapeuten in nieuwe onderzoeks- en behandelmethoden.

Ook gebruik maken van Fysiotherapie?

 
Klantenservice & informatie