Voordelen van deze club

icon valuta

Sporten al vanaf €9,95

il fiore healthcenters vindt het belangrijk dat sporten niet duur hoeft te zijn en toegankelijk gemaakt moet worden voor iedereen. Daarom bieden wij een lidmaatschap al aan vanaf €9,95.
Onze lidmaatschappen >>

icon klok

Ruime openingstijden

Altijd al graag willen sporten maar je werkuren werken niet mee? Met onze ruime openingstijden is er altijd wel een moment om te sporten.
Bekijk hier de ruime openingstijden >>

icon hoofd met headset

Live groepslessen

Onder begeleiding van gecertificeerde groepsles instructeurs train je samen in live groepslessen. Van starter tot gevorderde wij hebben de groepsles voor jou.
Bekijk hier het aanbod groepslessen >>

icon scherm

Gratis Virtuele lessen

Wil je toch graag groepslessen volgen maar dan door een aangewezen dag en tijd die jou uitkomt? Probeer eens een van onze gratis virtuele spinning en groepslessen.
Het aanbod virtuele groepslessen >>

icon kettelbel

FunXtional Box training

il fiore healthcenters brengt de nieuwste fitness trend uit Amerika naar een locatie bij jou in de buurt. Beleef nu de echte Functional Training bij il fiore healthcenters.
Onze Functional Training >>

icon contract

Maandelijks opzegbaar

Verblijf je maar een korte periode in Nederland ? Je wilt geen jaarlidmaatschap afsluiten? Of je bent op vakantie in Nederland. Dan hebben we de perfecte oplossing voor je. Het flexibel lidmaatschap, maandelijks opzegbaar maar toch onbeperkt sporten en gebruik maken van alle faciliteiten.
Kies hier je lidmaatschap >>

icon slot

Gratis douchen en lockers

Natuurlijk wil je na het sporten weer fris voor de dag komen. Daarom bieden we je de mogelijkheid aan om gebruik te maken van diverse faciliteiten waaronder gratis douches. Er zijn voldoende lockers beschikbaar om al je spullen te kunnen opbergen.
Onze faciliteiten >>

icon auto

Parkeren voor de deur

Kom je met de auto? Geen probleem! Bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum) zijn voldoende parkeerplaatsen op ons eigen parkeerterrein direct voor de deur.
Routebeschrijving >>

icon ladies only zone

Ladies Only zone

Speciaal voor de dames in Roermond en omstreken: onze "Ladies Only Zone" bij il fiore healthcenters Roermond (Centrum)! Kom gezellig samen met je vriendinnen fitnessen of ontmoet andere vrouwen om samen aan jullie doelen te werken.
Onze Ladies Only zone >>

icon upgrades

Verschillende Upgrades

Door middel van onze Upgrades kun je jouw basis lidmaatschap eenvoudig uitbreiden! Je kunt deze Upgrades maandelijks gemakkelijk en snel aan en uit zetten in je persoonlijke Member Area.
Bekijk hier de Upgrades >>

icon persoonlijke training

Personal trainers

Trainen met een personal trainer is leuk, inspirerend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn. Een goede personal trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor je op, adviseert je op het gebied van voeding en training, en helpt je met het stellen van reële doelen.
Personal Training >>

icon apparatuur

Topkwaliteit apparatuur

Onze apparaten komen van de meest prominenten fitnessfabrikanten en worden naast innovatief gebruik geselecteerd op gebruikersgemak, waardoor onze apparaten makkelijk te bedienen zijn.
Onze faciliteiten >>

Een pas sporten bij alle clubs

Wanneer je lid bent van il fiore healthcenters Roermond (Centrum) dan is het mogelijk om ook gebruik te maken van de faciliteiten van il fiore healthcenters Roermond (Herten). Zo kun je gebruik maken van de nieuwe Hammer Strength zone bij il fiore healthcenters Roermond (Herten) en de nieuwe Functionele zone in Roermond (Centrum)

Bekijk de voordelen van il fiore healthcenters Roermond (Herten)

 

GRATIS DAGPAS

Ben je nog geen lid en wil je onze faciliteiten eerst uitproberen? Vraag dan nu een gratis dagpas aan!

Gratis Dagpas aanvragen

 
Klantenservice & informatie